نصب دزدگیر اماکن برای حفاظت از منزل، اماکن اداری و تجاری از اهمیت زیادی برخوردار است. نکته ای که پس از نصب دزدگیر هائز اهمیت می باشد کنترل و نگه داری سیستم دزدگیر اماکن برای عملکرد درست و بدون خطا است. دستگاه دزدگیر همانند تمام دستگاه های برقی و الکترونیکی احتمال خراب شدن را دارد و اگر این خرابی در زمان نامناسب مانند رفتن به مسافرت باشد، می تواند احتمال سرقت را افزایش دهد.
برای نصب دزدگیر در محل مورد نظر باید به نکات مهمی توجه کنید که بعدا برای شما ایجاد مشکل نشود
- از برندی معتبر استفاده کنید.
-
برای نصب حتما به کارشناس مربوطه مراجعه کنید.
-
ترجیحا از دزدگیرهای اماکن و منزل سیم کارتی استفاده کنید زیرا امکانات بسیار بالاتری نسبت به دزدگیرهای خط ثابت و یا بدون تلفن کننده دارند که این امکانات بسیار ارزشمند می باشند مانند گزارش قطع برق، گزارش فعال و غیر فعال شدن دستگاه توسط هر کدام از ریموت ها، اپلیکیشن دزدگیر اماکن برای قطع و وصل و بررسی وضعیت دستگاه و ...
-
از سنسورهای بی سیم در مکان های پر تردد و شلوغ استفاده مشود زیرا این سنسورها چه دستگا فعال باشد چه نباشد عملکرده و باتری آن به سرعت تمام می شود. بنابراین بهتر است در مکان های پر رفت و آمد از سنسورهای سیم دار استفاده کنید.
-
برای خرید چشمی نیاز خود را ارزیابی کنید.(چشمی ها انواع مختلفی دارند.چشمی هایی که میتوانند حیوانات را تشخیص دهند،چشمی های بی سیم و غیره.)
-
ترجیحا برای سیستم دزدگیر و دوربین از سیم کشی تو کار استفاده شود که سیم ها در دسترس نباشند.
-
دستگاه مرکزی دزدگیر(و تلفن کننده در صورتی که جدا از دستگاه مرکزی باشد)را در جایی نصب کنید که به راحتی در دسترس نباشد.
-
بعد از اتمام نصب دزدگیر حتما دستگاه را چندین بار تست کنید تا از عملکرد درست دستگاه به خصوص تلفن کننده مطمئن شوید. همیچنین از نصاب بخواهید تا نرم افزار دزدگیر اماکن را برای شما فعال کند.
-
دزدگیر اماکن باید به طور دوره ای هر 1 ماه یک بار و یا قبل از رفتن به مسافرت کنترل شود. بدین صورت که دزدگیر را توسط ریموت یا نرم افزار فعال کرده سپس وارد خانه شده تا دزدگیر فعال شود و آژیر بزند، با شماره تماس های ذخیره شده در تلفن کننده تماس گرفته و پیامک دهد. در این حالت نباسد دزدگیر را سریع غیر قعال کنید و اجازه دهید 10 الی 15 ثانیه صدای آژیر ادامه پیدا کند تا تلفن کننده به طور کامل با تمام شماره هایی که به آن داده اید تماس بگیرد. باتری داخل دستگاه دزدگیر اماکن نیز باید هر دو سال یکبار تعویض شود زیرا باتری های دزدگیر اماکن حدودا هر دو سال یکبار فاسد می شوند.
برخی از سیستم های هشدار دهنده یا دزدگیر های اماکن تنها یک کاربرد دارند که همان حفاظت از ساختمان در برابر سرقت است. برخی دیگر از این سیستم ها شامل سیستم هشدار دهنده آتش نیز می شوند. دزدگیر های اماکن می توانند به سیستم دوربین مدار بسته نیز وصل شوند، در این صورت امکان ثبت فعالیت های خلافکاران فراهم می شود. نوعی از دزدگیرهای اماکن وجود دارند که به درب های شوک دار وصل می شوند، به طوری که همزمان با شناسایی عامل مشکوک، درب های ورودی و خروجی را به جریان برق متصل می کنند تا جلوی فعالیت سارقان را بگیرد.